header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Antikapitalistický kemp 2022

Antikapitalistický kemp 2022 se uskuteční v termínu 14. – 17. července 2022 v Pardubickém kraji v podhůří Orlických hor. Program začne ve čtvrtek 14. 7. odpoledne a skončí v neděli 17. 7. v poledne. Antikapitalistický kemp je otevřen zájemcům po zaslání přihlášky (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně na webu levaperspektiva.cz) a potvrzení registrace organizátory. Nepotvrzená přihláška k účasti na kempu neopravňuje. Organizátory kempu jsou Levá perspektiva a Komunistický svaz mládeže.

Účastníci se opět mohou těšit na:

  •     semináře a přednášky zajímavých hostů
  •     panelové diskuse aktuálních témat a dotazy na řečníky
  •     neformální diskuse u piva/limonády
  •     sportovní aktivity v přírodě
  •     výlet a procházku po zajímavostech okolí s poutavým výkladem
  •     promítání filmu
  •     večerní párty s hudbou různých žánrů, táborový oheň se špekáčky a hrou na kytaru, grilování
  •     relax a odpočinek

Antikapitalistický kemp je vhodný pro všechny generace − pro mladé lidi a studenty, pro střední generaci, pro důchodce i pro rodiny s dětmi. Antikapitalistický kemp tak může být i malou rodinnou dovolenou. Rozhodně nebudete jediní, kdo zde bude i se svými dětmi.

Kemp se bude konat v rekreačním středisku, které se nachází v malebné přírodě Orlických hor v Pardubickém kraji. Ubytování bude v pevném zděném objektu na pokojích s více lůžky, nebo na pokojích v dřevěných chatách. Hygienické zařízení jsou umístěna na chodbě společně pro více pokojů. V okolí se nachází řada míst vhodných k výletu nebo ke koupání. Výlet s využitím veřejné dopravy nebo automobilů účastníků a kratší vycházka organizované skupiny po okolí jsou součástí programu kempu.

INFORMACE

Pokud máte nějaký dotaz týkající se organizace a programu kempu, například ohledně ubytování, stravování, dopravní dostupnosti apod., můžete nám napsat e-mail na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

UBYTOVÁNÍ

Ubytování je možné ve dvou a trojlůžkových pokojích ve zděném objektu nebo v obdobných pokojích na samostatných chatkách.  K dispozici jsou na chodbě (společně pro více pokojů) sprchy s teplou vodou. Cena ubytování zahrnující zároveň účast na programu kempu je 220 Kč/noc/osobu v pokojích + 50 Kč na celý pobyt za poskytnuté lůžkoviny. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou definitivní. Ubytovat je možné bezplatně i domácího mazlíčka. Objekt nedisponuje připojením WiFi.

PUBLIKACE A PROPAGAČNÍ MATERIÁLY

Na kempu budou též k dispozici publikace i propagační materiály pořádajících a spolupracujících organizací, levicový knižní antikvariát, možnost zakoupit si levicové suvenýry a další.

DOPRAVNÍ INFORMACE

Antikapitalistický kemp se koná v podhůří Orlických hor v časové vzdálenosti cca 2,5h veřejnou dopravou z Prahy a cca 2,5h veřejnou dopravou z Brna. Je dostupný veřejnou hromadnou dopravou (cca 15 minut chůze od autobusu; cca 2 km od železniční stanice) i automobilem. Pro auta účastníků je zajištěné parkování v areálu. Více informací o místě konání se dozvíte na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo zaslání přihlášky po potvrzení vaší registrace.

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .