header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Text letáku k návštěvě papeže

pastarchives.jpgCo dala katolická církev Českému národu? Roky útlaku, nesvobody a chudoby. Byly to těžké roky, kdy katolíci ruku v ruce s germánskými vládci utlačovali český národ, chtěli jej zotročit a poněmčit. Zabíjeli, perzekuovali a vyháněli české myslitele, čeští nevolníci byli zotročováni nucenými pracemi na církevních a panských polích, za tvrdé desátky zaplatili mnozí čechové svými životy, když je skolil hlad, chudoba, nemoci.

Katolická církev byla hlavní oporou německým okupantům a trýznitelům v dobách druhé světové války. Hrdinným bojem si Češi vybojovali svou samostatnost a nezávislost. A přes vítězství našeho národa v tomto nelítostném a nerovném boji, přes veškerá příkoří, která katolická církev na Českém národu spáchala, se její představitelé a nohsledi nestydí opět vystrkovat svá tykadla.

Dávno jsou již doby, kdy Český národ pociťoval každodenně na svých bedrech útlak katolických církevních hodnostářů. Dávno již dohořela hranice Mistra Jana Husa a dozněly hrdé chorály husitských bojovníků. Jak snadno Český národ zapomíná, jak snadno se nechá obelhat.

Bývalí kolaboranti, církevní hodnostáři a další znovu okrádají Český národ prostřednictvím tzv. restitucí o miliónové majetky. Církev opět posiluje svůj vliv na školách i v politické oblasti. Nestydí se k nám nyní vyslat svého nejvyššího představitele, který zde za potlesku zrádcovské vlády bude opět kázat vodu a sám pít víno, obelhávat naše lidi a tahat je do největší náboženské sekty, kterou lidstvo kdy vidělo. Ratzinger ? člen a funkcionář Hitlerjugend, dlouholetý šéf inkvizice, která pod jeho vedením organizovala vybíjení pokrokových kněží v Africe a jižní americe, podporoval, vyzbrojoval separatisty v boji proti Srbsku, odmítá rovnost mužů a žen. Bojují v Africe proti používání kondomů, protože prý AIDSu nezabrání a jedinou zbraní proti viru HIV je prý víra v boha a dodržování deseti božích přikázání. Umožnil hromadný návrat do církve kněžím, kteří byli vyloučeni za rasismus či antisemitismus. Plíživá katolizace naší společnosti nabírá na obrátkách.

A proto vy, kteří jste nezapomněli, vy, kteří se cítíte být Čechy, vy, kteřím jsou lživé církevní báchorky a bázlivé svíčkové báby bytostně cizí: Bijte na poplach!

 

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .