header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Stanovisko KSM k aktuálním mediálním provokacím

Komunistický svaz mládeže (KSM) konstatuje, že po jeho zákazu Ministerstvem vnitra ČR a po potvrzení tohoto zákazu Městským soudem v Praze vzrostla nejen míra antikomunistických represí a perzekucí, ale i počet mediálních útoků směřovaných na KSM a celé komunistické hnutí.

Nejnovější mediální provokací, snažící se vyvolat rozkol v rámci KSM, je tvrzení médií o vzniku několika nástupnických organizací KSM. KSM takovéto informace jednoznačně odmítá a jasně deklaruje, že žádná nástupnická organizace KSM neexistuje.
KSM s politováním prohlašuje, že média byla k podobnému činu zjevně pobídnuta jedinci z řad KSM, kteří je oslovili. Takovéto jednání KSM odsuzuje, stejně jako další činy rozkolníků v KSM, mobilizujících již delší dobu za vznik a budování pseudonástupnické organizace KSM, rezignujících na boj KSM, jeho charakter a identitu.
KSM zároveň opětovně zdůrazňuje platnost závěrů 8. sjezdu KSM, kde KSM ujistil všechny své členy a stoupence, že navzdory zákazům a perzekucím neustupuje od svého boje za zájmy většiny mladé generace – obyčejných studentů, učňů, mladých pracujících a nezaměstnaných – a za socialismus.

Předsednictvo Ústřední rady KSM, 15. října 2008

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .