header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Antikapitalistický kemp 2023

Antikapitalistický kemp 2023 se uskuteční v termínu 27. 9. – 1. 10. 2023 v Pardubickém kraji. Program začne ve středu 27. 9. v podvečer a skončí v neděli 1. 10. v poledne. Antikapitalistický kemp je otevřen všem radikálně levicovým zájemcům po zaslání přihlášky (e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; on-line přes web https://levaperspektiva.cz/kemp/ ) a potvrzení registrace organizátory. Nepotvrzená přihláška k účasti na kempu neopravňuje. Organizátory kempu jsou Komunistický svaz mládeže a Levá perspektiva.

Účastníci se opět mohou těšit na:

  • semináře a přednášky zajímavých hostů
  • panelové diskuse aktuálních témat a dotazy na řečníky
  • neformální diskuse u piva/limonády
  • sportovní aktivity v přírodě
  • výlet po zajímavostech okolí s prohlídkou památek
  • návštěvu Kubánského muzea
  • promítání filmu
  • večerní párty s hudbou různých žánrů, táborový oheň se špekáčky a hrou na kytaru či harmoniku, grilování
  • relax a odpočinek

Antikapitalistický kemp je vhodný pro všechny generace − pro mladé lidi a studenty, pro střední generaci, pro důchodce i pro rodiny s dětmi. Antikapitalistický kemp tak může být i malou rodinnou dovolenou. Rozhodně nebudete jediní, kdo zde bude i se svými dětmi.

Kemp se bude konat v rekreačním středisku, které se nachází v Pardubickém kraji. Ubytování bude v pevném zděném objektu na pokojích s více lůžky. Hygienická zařízení jsou umístěna na chodbě společně pro více pokojů. V okolí se nachází řada míst vhodných k procházce. Výlety s využitím veřejné dopravy nebo automobilů účastníků jsou i součástí programu kempu.

INFORMACE

Pokud máte nějaký dotaz týkající se organizace a programu kempu, například ohledně ubytování, stravování, dopravní dostupnosti apod., můžete nám napsat e-mail na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Postupně budeme zveřejňovat seznam hostů, program a další podrobnosti.

PROGRAM

Program bude průběžně aktualizován (změna vyhrazena).

čtvrtek 28.9. komentovaná prohlídka Česko-kubánského muzea s přednáškou a rumovou degustací

sobota 30. 9. Celodenní výlet za pamětihodnostmi a zajímavostmi Litomyšle

Průběžně přednášky, semináře, worskhopy, táborák, hudba atd.

UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ

Ubytování

Ubytování je možné ve zděném objektu na pokojích s více lůžky.  K dispozici jsou na chodbě (společně pro více pokojů) sprchy s teplou vodou. Cena ubytování zahrnující zároveň účast na programu kempu je 450 Kč/noc/osobu.  Ubytovat je možné bezplatně i domácího mazlíčka. Objekt disponuje připojením WiFi.

Stravování a občerstvení

(Bude upřesněno)


PUBLIKACE A PROPAGAČNÍ MATERIÁLY

Na kempu budou též k dispozici publikace i propagační materiály pořádajících a spolupracujících organizací, levicový knižní antikvariát, možnost zakoupit si levicové suvenýry a další.

DOPRAVNÍ INFORMACE

Antikapitalistický kemp se koná ve východních Čechách v Pardubickém kraji. Je dostupný veřejnou hromadnou dopravou i automobilem. Pro auta účastníků je zajištěné parkování v areálu. Více informací o místě konání se dozvíte na e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo zaslání přihlášky po potvrzení vaší registrace.

 

ANTICAPITALIST CAMP

Anticapitalist Camp: five days of debates, discussions, workshops and other activities as well as entertainment. The Camp will to take place from 27th September to 1st October 2023 in Eastern Bohemia. The place of event is accessible by public transport (BUS, train) and by car. The Camp provides accommodation at rooms with 2-3 separate beds  for 450 Kc/person/night. More info: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .