header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Lži, proklaté lži a statistiky Spojených národů

Fabrikace souhlasu s útokem na Sýrii

Tady máme čísla: Alespoň 60 000 osob bylo usmrceno během války v Sýrii, jak říká Navi Pillay , vysoká komisařka pro lidská práva OSN.

Ale jak to Navi Pillay může vědět? OSN nemá v Sýrii žádného vyslance, ani pozorovatele, ale řekla to minulou středu. Když citovala z toho, co je napsáno ve vyčerpávající studii zadané Spojenými národy.

Nový výzkum společnosti Benetech, neziskové společnosti zabývající se technologií, ukázal, že počet mrtvých vzrostl z 1000 měsíčně v letních měsících roku 2011 na průměrných 5000 měsíčně po červenci roku 2012.

Benetech:

Využívající vědecké metody z oboru demografie, epidemiologie a matematické statistiky. Sekce lidských práv společnosti Benetech transformuje informace a klasifikuje je způsobem, aby se rozeznalo, zda došlo k porušování lidských práv nyní, či v minulosti.

To ale nevysvětluje původ informací, které jsou poté bohatě "transformovány" Benetechem. Kde může ještě hledat své "zdroje".

Mezi ty, kteří financují Benetech, jsou podle webové stránky: National Endowment for Democracy, Soros Open Society Institute a US Department of State. Jsou to tyto organizace, které vytvářejí pro společnost Bentech informace k jejich "transformaci"?

Je dobrý nápad pro OSN používat jako zdroj informací instituci založenou s pomocí kapitálu pocházejícího od vlády USA, aby vědecky vypočítala počet oběti v nějaké válce? Pokud zdrojem analyzovaných údajů jsou Spojené státy, které podporují jednu z válčících stran, výsledek bádání musí být nevyhnutelně kontroverzní údaj.

Aktualizace: Zde si můžeme přečíst zprávu Benetech (pdf). Jak jsme předpokládali, analýza se zakládá na informacích, nejméně po celý rok 2012, pocházejí výlučně od syrských opozičních sil.

Celý analytický proces, který byl uskutečněn, lze tedy klasifikovat jako odpad, směs odpadu, který vstupuje na jedné straně a vystupuje na druhé. Je to čistá propaganda opozice, recyklovaná přes instituce financované Američany a která je předkládána vysokou komisařkou Spojených národů pro lidská práva.

 

Původní článek v MOON OF ALABAMA

Zdroj: http://www.informationclearinghouse.info

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .