header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Yoani není v Argentině ... Brazílie ukázala, že není vítána v Latinské Americe

Před svým současným pobytem v České republice navštívila tzv. "disidentka" Yoani Sánchez Brazílii, kde se setkala se silnými protesty místních přátel Kuby. V tomto brazilském článku autor upozorňuje na to, že poté měla podle svého plánu navštívit na svém turné Argentinu a další země Latinské Ameriky. Pro silný odpor, s kterým se setkala v Brazílii, byla donucena změnit plány a odletět do České republiky.

Ten, kdo sleduje život a činnost žoldáka Yoani Sánchez si jistě uvědomil, že v Brazílii došlo ve válce idejí k její porážce. I když kapitalistická média "demokraticky" informovala o jejím příchodu, hřímala proti protestům a předstírala, že jde o návštěvu chudé kubánské novinářky v hledání "svobody", naprosto mlčela o nákladech na "turné" a nyní oznámila, že nenápadně opustila Brazílii směrem na Prahu, hlavní město České republiky.

Neříkají nám, že původním plánem bylo, aby cestovala přímo do Argentiny a dalších zemí jižní Ameriky. Teprve poté měla odcestovat do Evropy.

Tato změna plánů jasně ukazuje na úspěch ve prospěch Kuby, ukazuje, že protesty konané proti ní zasáhly celou brazilskou zem - i internet naší země.

Brazilské porozumění a podpora jasné vyjádřily, že tento agent USAID, není vítán v Brazílii, a proto šéfové tohoto žoldáka upravili průběh cesty. Pravděpodobně potřebovali uklidnit napětí, neboť by se v Argentině nedočkala jiného přijetí.

Postavte se a pochvalte argentinskou vládu, která (samozřejmě s vědomím imperialistického charakteru návštěvy žoldáka) velmi obtížně zrušila vízum, které jí udělila před dvěma týdny.

Není náhoda, že pijavice odjela do Prahy. Je známo, že diplomaté České republiky v Havaně jsou jedněmi z hlavních hráčů na ostrově při imperialistických kontrarevolučních akcích. Dokonce byly aktivity dolarových Dam v bílém, při kterých zástupci velvyslanectví doprovázeli své dívky. Koneckonců, pokud jsou žoldáci placeni, měli by dostávat nějaké informace. Proto, její "odstředění" do Prahy má určitě zprostředkovat nové instrukce pro chudou bloggerku.

Poslali jsme novou zprávu imperialismu. A obsah je jasný: Kuba není sama!

(článek přeložen z http://convencao2009.blogspot.com.br/2013/02/yoani-nao-foi-para-argentina-o-brasil.html )

Převzato z kubadnes.cz

 

Více k Yoani Sánchez:

VEŘEJNÉ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI KUBÁNCŮ ŽIJÍCÍCH V ČR

"Disidentka" o Kubánské pětici nehovořila

40 otázek pro Yoani Sánchezovou na jejím světovém turné

Stanovisko Společnosti česko-kubánského přátelství k návštěvě Yoani Sánchez v České republice

Kdo je za Yoani Sánchezovou

 

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .