header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Liberální fašismus odhaluje své zlověstné plány

Prohlášení předsedy Ústředního výboru Komunistické strany Ruské federace

Vysoký představitel EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Josep Borrell řekl, že konfrontaci mezi Ukrajinou a Ruskem „vyhrajeme na bitevním poli“.

Borrell je vytrvalým nepřítelem Ruska. Ještě v květnu 2019 nazval naši zemi „starým nepřítelem“. Jeho aktuální vyjádření má ale kvalitativně nový charakter. Borrell veřejně oznámil záměry západních stratégů, které až dosud pečlivě tajili: Toto není válka mezi Ruskem a Ukrajinou. Toto je válka NATO proti Rusku, ve které je ukrajinský lid používán jako potrava pro děla.

Slova „vyjednávání“ nebo „politické urovnání“ zmizela ze slovníku západních politiků a jejich kyjevských vazalů. Na Západě a v Kyjevě jsou nyní slyšet výhradně válečné projevy. V plném proudu je dodávka zbraní a žoldáků na Ukrajinu. Mimořádně agresivně je vedena informační válka.

Západní „demokracie“ se přitom nevyhýbají těm nejodpornějším krvavým provokacím. Již bylo dokázáno, že „masakr v Buči“ byl zinscenován, že úder rakety Točka-U na nádraží v Kramatorsku, který zabil více než 50 civilistů, způsobili Banderovci.

Ale, jak tvrdil vůdce Hitlerovy propagandy Goebbels, „čím hroznější je lež, tím ochotněji v ni věří“. Protože Západ potřebuje ospravedlnit zvěrstva svých vazalů, lze očekávat nové krvavé provokace. USA a jejich spojenci nejen ignorují skutečnost, že současná vláda na Ukrajině je pod kontrolou přímých nacistů. Chrání tyto degeneráty – dědice fašistických zločinců a pachatele nejtěžších zločinů proti lidu Ukrajiny. Potvrzením toho je hlasování 7. prosince 2021 o rezoluci OSN s názvem „Boj proti glorifikaci nacismu, neonacismu a dalším formám rasismu, rasové diskriminaci a xenofobii“ Pouze dvě země ve skutečnosti podpořily fašismus svým hlasováním proti rezoluci: Spojené státy a Ukrajina. 49 zemí se zdrželo hlasování. Mezi těmi, kdo odmítli odsoudit nacismus, jsou všechny „demokracie“, z nichž mnohé bojovaly na straně Hitlera a nyní poskytují Banderovcům zbraně a krytí politické propagandy. Jsou to zejména Velká Británie, Německo, Francie, Nizozemsko, Polsko, Austrálie, Belgie, Kanada, Chorvatsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Norsko, Rumunsko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko.

To, že se Ukrajina stala světovým centrem neonacismu, vyjadřují se znepokojením i američtí kongresmani. Skutečnou moc v Americe ale mají v rukou ti, kteří podporují neonacisty.

Spojené státy nutí všechny své spojence v NATO dodávat zbraně na Ukrajinu, nutí je nakupovat nové americké zbraně, čímž zvyšují zisky „prodejců smrti“ ve Spojených státech. Kouřová clona „boje za civilizované hodnoty“ byla odložena.

Josep Borrell veřejně postavil rovnítko mezi Evropskou unii, NATO a Banderovce. Na Západě už nemohou skrývat svou historickou nenávist k Rusku, touhu ho potlačit, opět se opírající o ty nejzlověstnější síly tváří v tvář neonacismu. Za těchto podmínek je důležitá solidarita všech pokrokových sil světa. Je nutné zmobilizovat všechny duchovní, intelektuální a ekonomické zdroje Ruska k odražení liberálního fašismu. Země potřebuje nový kurz na základě návrhů komunistické strany. Sociálně ekonomická politika ruského státu musí projít zásadními změnami, aby nejen prolomila sevření sankcí, ale také aby se vydala na cestu dovozní nezávislosti a nucené industrializace, opírající se o kreativní genialitu lidu, o kolosální přírodní zdroje a výrobní potenciál Ruska. Naší budoucností je socialismus!

Naší budoucností je socialismus!

12.4.2022

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .