header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

WFDY: Týden solidarity s bratry Kononovičovými

11. listopadu uplyne 250 dní od únosu našich soudruhů Michaila a Alexandra Kononovičových bezpečnostní službou reakčního ukrajinského režimu.

Po měsících týrání, mučení a porušování jejich práv ve vazební věznici v Kyjevě za falešné obvinění s jasným ideologickým motivem trváme na tom, že jediným řešením je jejich bezpodmínečné propuštění a ukončení represí a politického pronásledování našich soudruhů.

V zájmu zvýšení společenského tlaku na celosvětové úrovni za propuštění soudruhů Michaila a Alexandra Kononovičových, soudruhů naší členské organizace na Ukrajině (LKSMU), vyzýváme veškerou antiimperialistickou a antifašistickou mládež, aby zdvojnásobila svou solidaritu. Za tímto účelem vyzýváme k vyhlášení mezinárodního týdne solidarity s bratry Kononovičovými v týdnu před 250. dnem jejich zatčení. Vyzýváme vás, abyste od 4. do 11. listopadu zaplnili sociální sítě vzkazy solidarity, používali hashtag #FreeKononovich, zdvojnásobili solidární akce v ulicích, vyvíjeli tlak na ukrajinské instituce a velvyslanectví ve svých zemích a odsoudili roli imperialismu a vládnoucích tříd našich zemí v situaci Michaila a Alexandra. Světová federace demokratické mládeže nezapomíná na žádného soudruha.

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .