header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Podpořte Květu Končickou v anketě Miss parlament

Na webových stránkách www.idnes.cz probíhá právě v těchto dnech anketa Miss Parlament, kde se mezi šest posledních poslankyň probojovala také mladá zástupkyně KSČM Květa Končická, zatím je v pořadí na 4. místě, jsou tam kromě ní již samé poslankyně pravicových stran. Je navíc reálné, že by se mohla ještě dostat alespoň na 3. příčku a zviditelnit tak i stranu a to, že má ve svých řadách i mladé, inteligentní a půvabné ženy.

Podpořme ji proto svým hlasem. Pokud stránku s anketou nenajdete, dejte do vyhledávače na idnes.cz heslo "Miss parlament" a požadovaná stránka se již objeví.

Hlasování probíhá ještě do 20. června 2010, kdy bude anketa ukončena. Stále tedy zbývá ještě dost času k tomu, abychom podpořili jedinou zástupkyni autentické levice, která se dokázala probojovat mezi šestici nejsympatičtějších poslankyň nově zvolené Sněmovny. Což je vzhledem k tomu, že anketu uspořádal pravicový server idnes.cz, který jinak na informace o činnosti KSČM vyhlásil cenzuru jistě úspěch. Mladá poslankyně si jistě takovou podporu zaslouží i přesto že mnozí z nás právem berou podobné ankety i jejich výsledky s jistou rezervou. Dokažme tím, že lze masivní podporou zvrátit předem připravený výsledek, kdy podle plánu má zvítězit pravicová poslankyně, lhostejno zda z Kalouskovy přeběhlické strany TOP 09, populistické strany Věci veřejná nebo nedůvěryhodné ODS. 

Bc. Miroslav Pořízek, Tovačov

 PS: No ale ten vědomostní test... aspoň v něčem je skoro první, i když od konce... 

 

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .