header

CookiesAccept

Upozornění: tato stránka používá cookies a podobné technologie.

Pokud nezměníte nastavení prohlížeče, souhlasíte s tím.

Rozumím

Fašista napadl volební štafetu KSČM

Dne 12. října po 16 hodině byla v obci Hořátev, okr. Nymburk napadena volební štafeta KSČM. Místní fašista si demokracii spletl s jiným uspořádáním státu, kde je vůči jiným názorovým skupinám dovoleno takřka vše. Krátce po šestnácté hodině napadl auto štafety, která už předtím s úspěchem projela obce Všechlapy a Krchleby. Na vůz dopadlo zhruba 10 vajec a opakovaně zaznívaly nadávky známého typu. Jestli si však místní ochmelka myslel, že vůči komunistům je vše dovoleno, zmýlil se.

Štafeta zavolala Policii ČR a ta si s výtečníkem důrazně popovídala, jeho opilecké narážky pronesené na čepici jednoho z přivolaných policistů odbyla hlídka rázně a ukázala, že v ČR vládne dosud demokracie a zákony.

Na policejní stanici v Nymburce byl sepsán protokol a vůči výtržníkovi bude nadále z naší strany postupováno rázně podle práva, zdůraznil Mgr. Zdeněk Milata, kandidát do Středočeského krajského zastupitelstva, který je sám poškozený (auto dostalo i zásah dovnitř) a dodal: "Když dotyčný procházel okolo mě, kdy jsem roznášel letáky lidem a diskutoval s občany, říkal, že to máme hned sbalit, jinak, že svolá místní a že nás vyrazí, nenapadlo mě kolik vzteku můžou mít lidé v sobě nahromaděno. Nakonec se mu nikoho splašit nepodařilo a tak se uchýlil ke zbabělému útoku vejci, které si kdesi obstaral, když jsme se nezalekli a neodjeli pryč."

Partneři:
partneri-kscm
partneri-sckp
partneri-sos
partneri-wdfy
partneri-solidnet
partneri-ceske-mirove-hnutípartneri-festival
partneri-kcp

 partneri-stripkyzesveta

©  Komunistický svaz mládeže

Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte komerčně 4.0 Mezinárodní License .